• Verslag

Je maakt het verslag in Pages. Het verslag bestaat uit de volgende onderdelen:

Titelpagina

Titel van het verslag (bedenk een goede titel), zet de titel in een groot lettertype boven aan titelpagina. Vermeld alle namen van het groepje (voor en achternamen) klas, stijlproject exact

Zorg ook voor een passend plaatje op de voorpagina

Inleiding
In de inleiding geef je achtergrondinformatie over je onderwerp. Probeer de lezer door je inleiding enthousiast te maken om je verslag te lezen. Deze informatie ga je zoeken op internet. De inleiding gaat dus over het maken van milk en fruit. Je kunt iets opzoeken over de milk en fruit die te koop is in de winkel enz.

Onderzoeksvraag 
Op welke manier kun je zelf de beste Fruitmelk Sinaasappel maken?

Materialen
Alle materialen die je nodig hebt voor het onderzoek

Werkwijze
Hoe heb je het onderzoek uitgevoerd? Waar ben je mee begonnen? Gebruik ook de werkplannen die je gemaakt hebt. Dus werkplan van testdrank 1 t/m 3 en werkplannen van testdrank 4 t/m 6.

Resultaten
De tabellen van de resultaten van het onderzoek  (dus ook de resultaten van de pH metingen)

Conclusie
Herhaal de onderzoeksvraag en geef antwoord op de onderzoeksvraag. Leg je antwoord m.b.v. de resultaten uit. Vermeld hier ook de ingrediënten van de beste testdrank.

Discussie
Is alles volgens plan verlopen? Of zijn er dingen fout gegaan tijdens het onderzoek? Hoe kun je zorgen dat je de volgende keer het onderzoek nog beter kunt doen? Wat kun je veranderen aan de ingredienten?

Bronnen
Vermeld hier de website die je geraadpleegd hebt om de inleiding te schrijven.


Opmaak

Zorg dat elke bladzijde voorzien is van een voettekst met paginanummer

Voeg de foto's toe die je gemaakt hebt tijdens het uitvoeren van het onderzoek, zet ze op de goede plaats in het verslag

Voeg eventueel ook plaatjes van internet toe

Stuur het verslag via Showbie naar de docent, zorg dat het verslag de naam heeft: onderzoek milk en fruit